Kloakmester udfører alle former for kloakopgaver

Jakob Andresen er din professionelle kloakmester i Kolding. Vi har 20 års erfaring i branchen, og vi udfører stort set alle slags opgaver inden for kloakering. Både små og store opgaver klarer vi, og vi sætter en ære i altid at udføre et ordentligt stykke arbejde som kloakmester, til tiden.

Vi rådgiver gerne og giver uforpligtende tilbud i forbindelse med opgaver inden for kloakering. Har du brug for en dygtig kloakmester i Kolding og omegn, er vi blandt de bedste.

​Vi håndterer både udbedringer og vedligeholdelse af kloakken

Inden for kloakering klarer vi både vedligeholdelse, udbedring af skader, samt nybyggeri. Som kloakmester er vi fagfolk og klarer de fleste opgaver selv.

Ved større og mere komplicerede sager samarbejder vi dog med ingeniører og eksterne eksperter inden for eksempelvis geoteknik, fordi vi på den måde sikrer den højste faglige ekspertise.

Intet overlades til tilfældighederne, alting laves korrekt fra starten, og alle regler overholdes.

Som kloakmester er vi tilknyttet Byggeriets Kvalitetskontrol. Dette sikrer dig som kunde, at vi altid udfører kloakeringsarbejde af højeste kvalitet.

Blandt de mange opgaver vi løser, kan nævnes:

  • Rensning af brønde og rør
  • Reparation eller udskiftning af alle dele af kloakeringssystemet
  • Fejlfinding i kloakeringen
  • Nyetablering af kloakeringssystemet, både dele af systemet eller hele sagen

​Få et tilbud fra en professionel kloakmester

Hos ​Jakob Andresen kan vi med 20 års erfaring garantere dig professionelt arbejde som kloakmester.

Kontakt os på telefon 21 12 05 40, eller e-mail ja@jakobandresen.dk, så giver vi gerne et tilbud på din kloakopgave.

Kontakt os

Jakob Andresen ApS

Entreprenør & Aut. Kloakmester

Jakob Andresen er din professionelle kloakmester i Kolding. Vi har 20 års erfaring i branchen, og vi udfører stort set alle slags opgaver inden for kloakering.

Vi har desuden også stor erfaring som entreprenør indenfor især jord og beton, og kan udfører alle størrelser af opgaver.

Alle regler overholdes, og som entreprenør er vi tilknyttet Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer vores kunder, at vi altid udfører arbejde af bedste kvalitet.​