Entreprenør med bred erfaring inden for beton og jord​

Hos Jakob Andresen udfører vi arbejde som entreprenør i Kolding og omegn.

Vi har stor erfaring som entreprenør, især inden for jord og beton. Vi arbejder altid professionelt, og vi sætter en ære i at overholde vores aftaler. Vi udfører altid et ordentligt stykke arbejde, til tiden.

Vi udfører entreprenøropgaver af mange slags, både små og store opgaver. Vi har selv maskiner til mindre opgaver, ved større projekter lejer vi det nødvendige materiel. Med vores store erfaring organiserer vi alting meget effektivt.

Vi leverer kun arbejde i høj kvalitet

Ved større anlægsarbejde samarbejder vi med eksperter, eksempelvis ingeniører, så vi sikrer høj kvalitet, og så arbejdet bliver udført perfekt fra start.​

Alle regler overholdes, og som entreprenør er vi tilknyttet Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer vores kunder, at vi altid udfører arbejde af bedste kvalitet.

I forhold til miljøet er vi ligeledes meget bevidste om at gøre arbejdet rigtigt. Vi afskaffer eksempelvis overskudsjord på en forsvarlig måde i forhold til beskyttelse af miljøet.

Da vi som entreprenør favner bredt, fremskaffer alt materiel, samarbejder med eksperter ved komplicerede sager - kan vi alt i alt tilbyde at udføre entreprenøropgaver af nærmest enhver slags.

Kontakt din entreprenør og få et godt tilbud

Vi har særlig ekspertise inden for kloakering, samt jord- og betonarbejde, men vi klarer også andre opgaver.

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud på telefon 21 12 05 40, eller e-mail ja@jakobandresen.dk. Vi er din professionelle entreprenør i Kolding.​​

 

Kontakt os

Jakob Andresen ApS

Entreprenør & Aut. Kloakmester

Jakob Andresen er din professionelle kloakmester i Kolding. Vi har 20 års erfaring i branchen, og vi udfører stort set alle slags opgaver inden for kloakering.

Vi har desuden også stor erfaring som entreprenør indenfor især jord og beton, og kan udfører alle størrelser af opgaver.

Alle regler overholdes, og som entreprenør er vi tilknyttet Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer vores kunder, at vi altid udfører arbejde af bedste kvalitet.​